FAQ


Blir personvernet mitt ivaretatt?

Vi beskytter den informasjonen du oppgir til oss, og dette innebærer at informasjonen ikke kan misbrukes av tredjeparter. Vi kommer ikke til å selge informasjon om deg og den gis ikke ut til andre. Kun FlørteKontakt har tilgang til dine data, og de brukes kun for funksjonelle formål, som f.eks til å kunne benytte deg av tjenestene som tilbys på FlørteKontakt. Vi har strenge regler for personvern og taushetsplikt.

Hva er poeng?

Du kan sende meldinger ved å bruke poeng. 1 poeng tilsvarer 1 melding eller 1 flørt. Du kan velge poengpakke nedenfor.

Hva er en søkeprofil?

I profilsøket kan du oppgi hva slags type mann eller dame du er på jakt etter. F.eks hvor han kommer fra eller hvordan han ser ut. Kanskje liker du også en spesiell aldersgruppe? Vi ser etter nye treff hver dag og du mottar eposter fra oss regelmessig på bakgrunn av matchene. Ønsker du å få flere treff? Pass på at du ikke gjør søket for snevert, du kan f.eks utvide aldersgrensen eller velge flere fylker for å utvide søket ditt. Hver oppmerksom på at det tar et par dager før disse endringene trer i kraft. Det betyr at du fortsetter å motta eposter som er basert på dine tidligere preferanser noen dager frem i tid.

Nummer Beskrivelse Pris Per poeng
1 1 credit kr 21.00 kr 21.00
6 6 credits kr 105.00 kr 17.50
15 15 credits kr 210.00 kr 14.00
25 25 credits kr 315.00 kr 12.60
50 50 credits kr 630.00 kr 12.60
100 100 credits kr 1155.00 kr 11.55
300 300 credits kr 3149.00 kr 10.50

Hvorfor er profilbildet mitt ikke synlig ennå?

Vi sjekker alle bilder for å se om de er ekte. Et bilde må oppfylle alle kriteriene og du får et varsel fra oss dersom bildet ikke godkjennes.
  • Bildet kan ikke skildre voldelige, ulovlige eller diskriminerende aktiviteter
  • Bildet kan ikke vise personer under 18 år
  • Bildet skal ikke være opphavsrettslig beskyttet

Hvorfor er profilteksten min ikke synlig ennå?

Alle tekster sjekkes manuelt av oss for å sikre at det som er skevet er mest mulig ekte. En profiltekst må oppfylle kriteriene som breskevet nedenfor. Dersom profilteksten blir avvist, vil du motta en e-postvarsling.
  • Teksten kan ikke inneholde kontaktinformasjon som e-postadresse eller telefonnummer
  • Teksten kan ikke inneholde en url
  • Teksten kan ikke inneholde voldelig , ulovlige eller diskriminerende emner
  • Teksten skal ikke beskrive en person under 18 år


  • Bildet kan ikke skildre voldelige, ulovlige eller diskriminerende aktiviteter
  • Bildet kan ikke vise personer under 18 år
  • Bildet skal ikke være opphavsrettslig beskyttet

Hvorfor får jeg kun et begrenset antall treff?

Du kan søke etter profiler selv, i tillegg til at du får automatiske treff på personer som oppfyller dine søkekriterier. Når du matches med en annen person, får også denne personen profilen din som et treff. Da er det første skrittet allerede tatt!

Hver dag er vårt avanserte matchingsystem på jakt etter nye egnede treff. Dette betyr at du vil motta nye treff regelmessig. For å kunne organisere dette på en god måte ønsker vi ikke å distribuere alle treffene på en gang, men heller i faser. Sørg for at du ikke går glipp av noe, sjekk regelmessig om du har fått nye treff!

  • Teksten kan ikke inneholde kontaktmuligheter for eksempel en e-postadresse eller et telefonnummer
  • Teksten kan ikke inneholde en url
  • Teksten kan ikke inneholde voldelige, ulovlige eller diskriminerende emner
  • Teksten kan ikke beskrive en person under 18 år

Hvorfor kan jeg ikke vise alle meldingene mine?

Meldinger som er eldre enn seks måneder er arkivert, og er ikke synlig lenger.

Hvordan sletter jeg profilen min?

Du kan når som helst slette profilen din. Profilen slettes da umiddelbart og du mottar en bekreftelse om dette på epost. Vi ber deg tenke nøye gjennom om du ønsker å slette profilen din permanent: alle matcher, meldinger og poeng vil gå tapt.

Hvordan kan jeg be om fjerning av uønsket innhold?

Hvis du støter på bilder av deg selv på FlørteKontakt som du ikke har gitt rettigheter eller tillatelse til å bli spredt, vennligst fyll ut vårt kontaktskjema og varsle oss slik at vi kan fjerne det.

Hvordan rapporterer jeg en falsk profil?

Til tross for strenge kontroller så kan det dukke opp falske profiler på nettstedet. I så fall kan du fylle ut kundeservice så gjør vi noe med det. Vær alltid forsiktig med SMS og forespørsler fra falske profiler.

Hvordan kan jeg slå av og på e-postvarsler fra FlørteKontakt?

Dette er mulig på min konto. Dette er standardinnstillinger som at du bli holdt orientert om nye treff og meldinger direkte. Ønsker å motta daglig eller ukentlig melding av nye treff og / eller nye meldinger du kan endre det her. Det er også mulig å slå av E- post tjenesten.

Spørsmålet mitt er ikke oppført her

Fyll ut Kundeservice.