Personvernerklæring

Personvernpolicy LiveConnectors BV


LiveConnectors BV er opptatt av ditt personvern. Vi håndterer all privat informasjon med stor respekt, og forsikrer deg om at personlig informasjon kun brukes i samsvar med vår personvernerklæring. Denne er styrende for hvordan LiveConnectors BV bruker og beskytter den informasjonen som du oppgir til LiveConnectors BV når du bruker nettsiden og tilhørende tjenester. I korte trekk så bruker vi dine personlige data for å kunne tilby deg våre tjenester, for å komme i kontakt med deg, for å informere deg om tjenestene våre og for å kunne gi deg personlige tilbud. Hvis du har spørsmål knyttet til vår bruk av dine personlige opplysninger kan du kontakte oss på compliance@liveconnectors.com.

Hvem er LiveConnectors BV?


LiveConnectors BV tilbyr tjenester via en plattform ("plattform") hvor brukere kan komme i kontakt med hverandre og kommunisere med hverandre via meldinger. Tjenestene ved LiveConnectors BV utføres av LiveConnectors BV LiveConnectors BV er lokalisert i Laarderhoogtweg 25 (1101EB) Amsterdam og er registrert under Chamber of Commerce (handelskammer) nummer 74627910. LiveConnectors BV er ansvarlig for måten dine personopplysninger innhentes, brukes og lagres.

Opplysningene som vi behandler


Brukerkonto og meldinger


For å kunne bruke plattformen vår må du opprette en brukerkonto. Når du skal opprette en brukerkonto ber vi deg om å oppgi navn, e - postadresse og passord. Denne informasjonen er obligatorisk. Du kan velge å legge til ekstra informasjon, som f.eks et profilbilde, telefonnummer, lokalisasjon, kjønn, alder, fødselsdato, fysiske karaktertrekk, sivilstatus, seksusuell legning eller preferanser for flørting. Den ekstra informasjonen som du gir lagres på brukerkontoen din og du kan oppdatere eller slette informasjonen når som helst. Den ekstra informasjonen du gir kan kvalifisere deg til å tilhøre en spesifikk kategori av persondata som vi bare utgir etter samtykke fra deg. Du er til enhver tid berettiget til å trekke tilbake ditt samtykke ved å sende en e - post til compliance@liveconnectors.com Vennligst merk deg følgende; dersom du sender meldinger til brukere inne på plattformen som inneholder (sensitive) personlige data så videreformidles dette til mottakeren.

Betalingsdetaljer
For å kunne få full tilgang til plattformen, som blant annet innebærer å sende og motta meldinger, må du kjøpe credits. For å kunne gjøre dette må vi videreformidle dine betalingsdetaljer og telefonnummer, du vil automatisk sendes videre til banknettsiden, kredittkortselskapet eller annen betalingstilbyder. Du vil tilbakeføres til plattformen etter at betalingen er fullført.

Kontaktskjema
Du kan komme i kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet på plattformen. Vi ber deg om å oppgi følgende informasjon i kontaktskjemaet: navn, e – post og din melding. Vi trenger denne informasjonen for å kunne besvare spørsmål, henvendelser og klager.

Nyhetsbrev
Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev. Hvis du ønsker å motta nyhetsbrev bruker vi din oppgitte e – postadresse for å kunne gi deg dette. Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev mer kan du bruke avmeldingslinken som er vedlagt i alle nyhetsbrev.

Personlige tilbud
Det opprettes en profil ut ifra den personlige informasjonen som du oppgir til LiveConnectors BV. Basert på profilen din forsøker vi å tilpasse tilbudene våre best mulig til det som passer deg. Tilbudene sendes til deg per e – post.

For å kunne gjøre dette bruker vi:

  • Den funksjonaliteten som du bruker;

  • Atferden din på nettsiden;

  • Beløpet du brukte på credits;

  • Dine preferanser for flørting;

  • Datainnsamling ved bruk av cookies.

  • Bruk av dine personlige data er basert ditt samtykke. Dersom du ikke ønsker at informasjonen om deg skal brukes på denne måten, kan du trekke samtykket ditt ved å sende en e - post til compliance@liveconnectors.com

    Statistiske formål
    LiveConnectors BV ønsker å levere tjenester av høy kvalitet. For å kunne lykkes med det må LiveConnectors BV utføre statistiske undersøkelser. Ut i fra resultatene fra undersøkelsene kan vi gjøre endringer på tjenestene våre og / eller på plattformen. LiveConnectors BV bruker dine personlige opplysninger for statistiske formål. Resultatene fra undersøkelsene blir alltid aggregert. Det betyr at dataene fra undersøkelsene aldri kan spores tilbake til deg.

    Automatisk generarte data
    LiveConnectors BV krever bestemte data for at plattformen skal kunne brukes optimalt som mulig (for eksempel for å kunne vise innholdet korrekt og for å kunne beholde plattformen som sikker). Dette er årsaken til at vi samler inn automatisk genererte data når du benytter deg av plattformen. Denne informasjonen består av:

  • hvilken enhetstype (for eksempel nettbrett eller smartphone) du bruker;

  • IP adressen (og lokalisasjon) til enheten din;

  • operativsystemet til enheten;

  • hvilken nettleser du bruker;

  • hvilke nettsider du besøker;

  • hvilken internettleverandør du bruker.


  • Tredjepartsformidling
    Vi utgir ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke, bortsett fra i følgende tilfeller:

  • Vi bruker (under)leverandører (blant annet «hostings» og enheter som folk bruker når de svarer på meldingene dine) som kan føre til at vi utgir personlige data om deg som ligger under ansvaret til LiveConnectors BV Vi ønsker å understreke at LiveConnectors BV har kontrakter med disse (under)leverandørene som garanterer at utlevering av personlige opplysninger holdes innenfor reglene knyttet til personvernpolicyen. Det er i tillegg iverksatt tekniske og organisasjonelle tiltak for å beskytte dine personlige data mot (blant annet) utilsiktet tap eller ødeleggelse eller skade på dine personlige data.

  • Vi kan utgi dine personlige opplysninger til en tredjepart dersom du har gitt et eksplisitt samtykke for å overføre disse opplysningen, og / eller så fremt denne informasjonen ikke kan spores tilbake til deg.

  • Det kan skje at vi utgir dine personlige opplysninger til tredjeparter dersom vi er pålagt dette av gjeldende lovverk og / eller forskrifter, som et resultat av et søksmål og / eller hvis vi tror at det er nødvendig for å beskytte våre rettigheter.


  • Hva gjør vi med informasjonen om deg?


    Vi behandler dine personlige data for følgende formål og på grunnlag av følgende juridiske grunner:


    FormålJuridiske grunner
    Brukerkonto&MeldingFor å kunne la deg bruke plattformen og tilhørende funksjonaliteter, og for å kunne sette deg i kontakt med profiler som matcher dine preferanserDenne handlingen er nødvendig for å kunne utføre den kontrakten som du er en del av. Dersom det foreligger spesielle kategorier av personlige opplysninger så utgis dette kun etter samtykke fra deg.
    KontaktskjemaFor å besvare spørsmål og / eller for å kunne ta kontakt med degDette er nødvendig I forbindelse med de legitime interessene som utføres av LiveConnectors BV, for å kunne tilby (kunde)servicetjenester til deg
    Nyhetsbrev For å melde deg på mailinglisten vår og kunne sende deg nyheter om våre tjenester Dette er nødvendig I forbindelse med de legitime interessene som utføres av LiveConnectors BV, for å kunne sende deg nyhetsbrevene du har meldt deg på
    Personlige tilbudFor å kunne sende deg personlige tilbudDenne handlingen er basert på ditt samtykke
    Statistiske undersøkelserfor å generere statistiske data og for å (anonymt) kunne bruke dataene til statistiske formål Dette er nødvendig I forbindelse med de legitime interessene som utføres av LiveConnectors BV, for å blant annet kunne tilby nettsiden så brukervennlig som mulig og for å kunne forbedre tjenestene våre
    Automatisk generert informasjonFor å sikre, tilpasse og forbedre plattformen Dette er nødvendig I forbindelse med de legitime interessene som utføres av LiveConnectors BV, av sikkerhetsmessige årsaker
    Formidling til tredjepartsleverandørFor å gi informasjon om deg til tredjepartsleverandører og / eller for å gi tredjepartsleverandører adgang til informasjonen om deg,
    dette er nødvendig for å kunne utføre tjenesten;
    du har gitt samtykke; eller
    det er nødvendig basert på lovverk og / eller retningslinjer, eller som er resultat av søksmål og/eller det er nødvendig for å beskytte våre rettigheter
    Handlingen er nødvendig for å utføre den kontrakten som du er en del av.;
    du har gitt samtykke for å kunne videreformidle dine personlige data for dette formålet;
    handlingen er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som LiveConnectors BV er underlagt


    Sikkerhet


    LiveConnectors BV er forpliktet til å sørge for at dine personlige opplysninger er trygge. For å forhindre uautorisert tilgang eller formidling, har LiveConnectors BV iverksatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data mot tap eller enhver form for ulovlige handlinger.

    Dersom personlige data er lagret utenfor EØS sikrer LiveConnectors BV at denne lagringen er i samsvar med loven og at et tilstrekkelig beskyttelsesnivå er garantert. LiveConnectors BV har inngått EU-modellklausuler med disse partene og / eller overføringen av data er basert på EU-US Privacy Shield.

    Linker til andre nettsider


    Plattformen kan inneholde hyperlinker som kan føre deg til nettsiden eller applikasjonen til en tredjepart, som for eksempel sosiale media sider. LiveConnectors BV har ingen myndighet over tredjepartstjenester og / eller nettsteder. For bruk av disse tjenestene og / eller nettsteder eller tredjeparter kan en separat personvernerklæring være gjeldene. Vår personvern policy gjelder utelukkende for personopplysninger som er oppnådd via plattformen. LiveConnectors BV aksepterer ikke noe ansvar for (bruk og / eller innhold) tjenestene og / eller nettsteder hos tredjeparter.

    Lagringsperiode


    LiveConnectors BV lagrer dine personlige opplysninger så lenge som det er nødvendig for å kunne utføre formålet med handlingene, slik som beskrevet i personvernreglene.

    Kontroll av dine personlige opplysninger


    I henhold til personvernlovgivningen har du som bruker en rekke rettigheter. Dette kapittelet i personvernreglene beskriver dine rettigheter og hvordan du kan påberope deg disse rettighetene.

    Tilbakemelding


    LiveConnectors BV vil prøve å svare på din forespørsel så snart som mulig, men i alle fall innen fire (4) uker. Hvis LiveConnectors BV trenger mer tid, vil LiveConnectors BV informere deg om dette. LiveConnectors BV vil aldri svare deg senere enn maks 2 måneder. Dine henvendelser kan sendes til compliance@liveconnectors.com Vennligst bruk den e – postadressen som allerede er kjent for oss slik at vi kan slik at vi kan identifisere deg. For å sikre at informasjonen du ber om faktisk er din, kan vi be deg om å sende en gyldig legitimasjon.
    Dersom LiveConnectors BV ikke (fullt ut) kan avdekke hvilke personopplysninger forespørselen gjelder, kan LiveConnectors BV be deg om å spesifisere forespørselen din ytterligere. Det kan skje at LiveConnectors BV avslår en henvendelse fra deg, for eksempel hvis henvendelsen din er ubegrunnet eller overdrevet, eller fordi LiveConnectors BV (lovlig) ikke kan etterkomme forespørselen din. LiveConnectors BV varsler deg også ved avslag. LiveConnectors BV vil i tillegg informere deg om at du kan sende inn en klage på avgjørelsen til Datatilsynet.

    Rett til tilgang


    Du har rett til å sende inn en forespørsel for å finne ut hvordan LiveConnectors BV behandler personopplysninger knyttet til deg. Hvis dette er tilfelle, vil LiveConnectors BV gi deg en kopi av personopplysningene som er samlet om deg i henhold til loven.

     


    Rett til å få opplysninger utbedret


    Du har rett til å sende inn en forespørsel om utbedring av unøyaktige personopplysninger. Hvis det er mulig, har du også rett til å gi ytterligere personopplysninger om deg selv for å fullføre samlingen av dine personlige data.

    Rett til å få opplysninger slettet


    Du har rett til å be om at (visse) opplysninger om deg bli slettet. Dersom denne forespørselen innvilges vil LiveConnectors BV slette aktuelle personopplysninger.

    Rett til å begrense personlige opplysninger


    Du har rett til å sende inn en forespørsel om å begrense bruken av dine personlige data. Dersom forespørselen din innvilges betyr dette at LiveConnectors BV ikke behandler dine personlige data i løpet av begrensningstiden.

    Rett til å protestere


    Du har under visse omstendigheter rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger, for eksempel hvis LiveConnectors BV behandler dine personopplysninger basert på legitim interesse. Hvis du har en innvending mot dette, vil LiveConnectors BV veie din personverninteresse mot LiveConnectors BV`s forretningsinteresse. Dersom din interesse setter interessen til LiveConnectors BV til side, vil LiveConnectors BV ikke lenger behandle dine personlige data.

    Du kan alltid motsette deg at dine personlige data bruker til direkte markedsføring. I så fall vil LiveConnectors BV ikke lenger bruke dine personlige data for det formålet.

    Rett til dataportabilitet

    Du har rett til å sende inn en forespørsel om data portabilitet. Dersom dette imøtesees vil LiveConnectors BV gjøre dataene tilgjengelige for deg i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format for at du skal kunne overføre det til en tredjepart.

    Kan denne personvernerklæringen bli endret?


    Disse personvernreglene kan endres fra tid til annen. Endringene vil bli publisert på plattformen. Dersom vesentlige endringer blir utført, vil du bli informert om slike endringer.

    Klager eller spørsmål?


    Hvis du har klager eller spørsmål i forhold til personvernerklæringen og måten LiveConnectors BV behandler dine personopplysninger på, har du rett til å rapportere dette via compliance@liveconnectors.com Dersom du og LiveConnectors BV ikke er i stand til å løse klagen din med hensyn til nevnte databehandling, har du også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

    Oppdatert: oktober 2018